Кіровоград: майстер-клас енкаустики

Квітень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Сьогодні відомо дуже багато видів мистецтва, у яких людина може себе реалізувати. Одним із них є енкаустика – стародавнє мистецтво живопису гарячим воском.

Восковий живопис своїм корінням сягає в далеке минуле, тому не можна з точністю сказати, де саме зародився цей вид мистецтва.
У техніці енкаустика написано багато ранньохристиянських ікон.
26 квітня учасники студії творчого настрою «фАРТ», що діє при Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка, вчилися малювати картини в цій техніці під керівництвом художниці Світлани Хавроненко, яка завітала до бібліотеки та провела майстер-клас.
Світлана зазначила, що коли поринаєш у роботу, то час пролітає непомітно, всі турботи та переживання відходять на інший план і залишається лише творчість.
Коли дивишся на готові роботи художниці, не розумієш, як таку красу можна створити. Розуміння приходить лише тоді, коли спробуєш сам. Навіть, якщо людина не вміє малювати, у неї є всі шанси створити неповторну картину. Головне – не боятися експериментувати, і тоді створення картин в техніці енкаустика стане вашим хобі.

Сьогодні відомо дуже багато видів мистецтва, у яких людина може себе реалізувати. Одним із них є енкаустика – стародавнє мистецтво живопису гарячим воском.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool