Кіровоград: майстер-клас для родин внутрішньо переміщених осіб

Листопад 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Ініціативна група “Dumka”, спільно з членами ГО ТІМО «Відкриті двері» провели перший з запланованих майстер-класів під назвою «Квілінг – мистецтво краси» в рамках проекту «Спільні дії – єдина громада». (проект «Спільні дії – єдина громада» реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструє громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні.).

Учасниками майстер-класу стали родини внутрішньо переміщених осіб та мешканці нашого міста. Організатори проекту намагалися створити сприятливі умови для морального та душевного відпочинку усіх учасників майстер-класу.

Тож, протягом заходу майстриня Наталія Борзенко дуже детально розповідала та демонструвала техніку створення «паперових баранців». Крок за кроком учасники створювали власні листівочки.

Мистецтво квілінгу є дуже кропітким, вимагає багато часу, але результат того стоїть, з’являються справжні витвори мистецтва. Протягом 3-х годин, в затишній приємній атмосфері учасники працювали кожен над своїм витвором, не забуваючи при цьому шуткувати та спілкуватися.

Наприкінці заходу задоволенню не було меж, адже листівки були чудовими в кожного, від найстарших до малечі.

Вже наступної неділі о 12.00 запрошуємо на наступний майстер-клас «Декупаж – чари своїми руками». Усі матеріали для роботи та участь у майстер-класі є безкоштовною. Попередній запис на майстер-клас за телефонами 0954712767 Тетяна; 0669457664 Христина.
«Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool