Кіровоград: матір дитини інваліда вигнали із маршрутки

Липень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1441 | Коментарі: 0

Лист кіровоградської пасажирки, мами дитини – інваліда, яку вигнали з маршрутного таксі став останньої краплею, яка переповнила чашу терпіння.

Секретар міської ради Іван Марковський відзначив, що найбільше скарг з приводу нетактовної поведінки водіїв продовжує надходити на ПП "Олікс", яке обслуговує маршрут 1-Ц. І минулі вихідні не стали випадковістю – надійшло ще три скарги на цей маршрут. Іван Марковський доручив заступнику міського голови Сергію Васильченку підготувати на виконком проект рішення щодо розірвання угоди із перевізником, який не виконує договорних зобов’язань.
- Терпець уже увірвався, нехай тепер перевізник ходить по судах, намагаючись поновити угоду, але ми не дозволимо так ставитися до людей, - наголосив Іван Марковський.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool