Кіровоград: масовий захід до Дня Європи у бібліотеці

Травень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

Напередодні Дня Європи, 13.05.2015 року, у бібліотеці-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи пройшов День інформації «Пізнаємо Європу разом».

Бібліотекарі підготували та провели безліч цікавих заходів, щоб познайомити користувачів з державним устроєм, звичаями та традиціями країн Євросоюзу.
Для учнів молодших класів було проведено ігровий калейдоскоп «Парад країн Європи», згодом діти з задоволенням взяли участь у конкурсі малюнку на асфальті.
Учні 8 «А» класу навчально-виховного об’єднання №32 стали учасниками розважальної гри «Європейські фанти», під час якої здійснили заочне турне країнами Європи. Школярі виявили неабияку ерудицію та обізнаність щодо устрою, культури, архітектури та мистецтва Німеччини, Франції, Великобританії , Данії та інших європейських країн, а також віртуально відвідали зали найвідоміших музеїв Європи.
Завдяки цим заходам, користувачі бібліотеки значно розширили свої знання про культуру, історію, традиції різних народів європейських країн та переконалися, що Україна посідає гідне місце у великій європейській родині.

Завідуюча бібліотеки-філії №4 Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool