Кіровоград: маршрут номер 6 продовжили до селища Молодіжного

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

Сьогодні, на черговому засіданні виконавчого комітету, нарешті, було прийняте рішення, яке так очікували кіровоградці – внесені зміни до рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 8 листопада 2012 року № 942 «Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування м. Кіровограда».

Тепер, після численних звернень кіровоградців та проведених громадських слухань з мешканцями мікрорайону Лелеківки, маршрут № 6 зможе надати послуги з перевезення навіть мешканцям селища Молодіжного. Які через запровадження так званої транспортної реформи 2013 року були відрізані від загального транспортного сполучення із центром та іншими мікрорайонами міста.
Іван Марковський повідомив, що відновлення теперішньою міською владою маршруту № 6, позитивно оцінюють переважна більшість кіровоградців. Адже саме на цьому маршруті кіровоградці можуть заплатити 2,50 грн. та без пересадки дістатися з вулиці Героїв Сталінграда аж до селища Молодіжного. Цей маршрут став закінченням монополії ПП «ОЛІКС» на перевезення в мікрорайоні Лелеківка.
Зупинився Іван Іванович і на штучному напруженні, яке створює перевізник «ОЛІКС» навколо такого соціально-важливого питання. Через органи прокуратури, з залученням народного депутата України від партії «УДАР» Анатолія Ревенка, ведеться цілеспрямована атака на міську владу. Після того, як ПП «ОЛІКС» надало неперевірені і суб’єктивні данні в органи прокуратури, остання вимагає зупинення маршруту № 6. Зараз відкрите безпідставне кримінальне провадження з приводу того, що знову запрацював 6-й маршрут.
Секретар міської ради наголосив : “Транспортна реформа у місті — це не що інше, як своєрідне рейдерське захоплення найбільш прибуткових маршрутів певними перевізниками”. Так вважає і значна частина депутатів. ПП “Олікс” турбує не покращення транспортного обслуговування кіровоградців, а поява конкурентів — маршруту № 6. Створена депутатська комісія, яку очолював Іван Марковський, виявила факти зловживання при проведенні конкурсів на обслуговування ряду маршрутів. Документи передані у правоохоронні органи. Але відповіді так і не надійшло.
Правоохоронці в даній ситуації шукають винних там, де їх немає, водночас ігноруючи, наприклад, факт пошкодження пам'ятника Богдану Хмельницькому. Досі не притягнуті до відповідальності особи, які фальсифікували результати конкурсів на пасажирські перевезення. З цього приводу виконавчий комітет доручив секретарю міської ради звернутися до керівників прокуратури міста та міського відділу внутрішніх справ із проханням невідкладно реагувати на звернення міської ради та її виконавчого комітету.
- Міська влада і надалі працюватиме, виключно в інтересах територіальної громади, - зазначив Іван Марковський, - Ми знайдемо можливості захистити кіровоградців від зажерливості окремих перевізників!
 

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool