Кіровоград: Максим Березкін передав юним футболістам спортивний інвентар та 150 м’ячів

Вересень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Якісній підготовці юних футболістів у Кіровограді приділяють значну увагу як міська влада, так і керівництво футбольного клубу “Зірка” – команди, де завжди з нетерпінням очікують поповнення з рядів талановитої кіровоградської молоді.

В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України “Діти – майбутнє України” щодо популяризації в регіонах здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, зокрема футболом, між відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і футбольним клубом “Зірка” був укладений договір про співпрацю.
11 вересня до комплексної дитячо – юнацької спортивної школи №2 завітав президент футбольного клубу “Зірка” Максим Березкін, який передав юним футболістам спортивний інвентар та 150 м’ячів для забезпечення якісного тренувального процесу.
Спортивна школа отримала цього дня і подарунки від міської влади. Секретар міської ради Ігор Волков та заступник міського голови Вадим Дрига вручили вихованцям спортивної школи 2 універсальних тренажери, лежаки для штанги та тренажери для тулуба.
Директор спортшколи Сергій Лавриненко щиро подякував міській владі і футбольному клубу “Зірка” за чудові подарунки і висловив переконання, що це лише перші кроки на шляху до тісної співпраці, яка вже найближчим часом допоможе відкрити нові зірки на футбольному небосхилі Кіровограда.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool