Кіровоград: Ленінська районна рада - День відкритих дверей

Жовтень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1064 | Коментарі: 0

15 жовтня у виконавчих органах районної у місті ради з нагоди Європейського тижня демократії та на виконання Указу Президента України від 27 вересня 2007 року № 922 «Про Європейський тиждень місцевої демократії» відбувся День відкритих дверей.

Захід пройшов у вигляді екскурсій «коридорами влади» для лідерів парламентів шкільного самоврядування та активістів шкільних євроклубів спеціалізованого загальноосвітнього навчального закладу І степеня «Гармонія» - гімназія імені Тараса Шевченка, навчально-виховного комплексу «Кіровоградський колегіум – спеціалізований навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – центр естетичного виховання», навчально-наукового педагогічного комплексу, спеціалізованих загальноосвітніх закладів І-ІІІ ступенів №6, 24, 26, та 30 у супроводі головного спеціаліста управління освіти Кіровоградської міської ради Ольги Журавльової
Голова районної у місті ради Валерій Заботікін ознайомив учнів закладів освіти міста з роботою ради, виконавчого комітету та відповів на численні питання.
Заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів Василь Гуцу та перший заступник начальника управління – начальник Центру соціальних виплат та компенсацій управління соціального захисту населення виконавчого комітету районної у місті ради Наталя Цуркан провели екскурсію по управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету районної у місті ради та ознайомили членів шкільних парламентів та активістів євроклубів з видами державних соціальних допомог.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool