Кіровоград: кримінальні новини по місту та області

Жовтень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 5473 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 827 заяв і повідомлень громадян, з них 162 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про пограбування 32-річної місцевої жительки. Попередньо встановлено, що 36-річний раніше судимий житель одного з населених пунктів району біля зупинки громадського транспорту відкрито заволодів сумкою потерпілої з грошима у сумі близько 50 гривень та особистими речами. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції під час проведення санкціонованого огляду домоволодіння 38-річного жителя одного з сіл району виявили у господарському приміщенні близько 50 грамів коноплі, яку вилучено та направлено на дослідження.

Із заявою про крадіжку до Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 72-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 46-річний житель обласного центру викрав з даху господарської будівлі чоловіка два листи з нержавіючої сталі. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Маловисківського райвідділу міліції звернулася 21-річна жителька одного з населених пунктів району. Жінка повідомила, що 27-річний житель сусіднього села, скориставшись відсутністю господарів, демонтував та викрав з території її домоволодіння три секції металевої решітки. Правоохоронці з’ясовують усі обставин події.

Працівники відділу дільничних інспекторів міліції Кіровоградського міськвідділу міліції під час відвідування раніше засуджених осіб виявили у помешканні 54-річного місцевого жителя шприц з опієм об’ємом 5 мл та дві ампули з написом «Димедрол». Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool