Кіровоград: кримінальни новини

Травень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 889 заяв і повідомлень громадян, з них 203 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення 32-річної місцевої жительки про пограбування. Попередньо встановлено, що 42-річний раніше судимий житель обласного центру після розпиття спиртних напоїв відкрито заволодів грошима жінки у сумі 200 гривень. Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.
Працівники Новомиргородського райвідділу міліції у ході огляду домоволодіння 57-річного жителя одного із сіл району виявили у господарському приміщенні понад 50 набоїв калібру 7,62 мм. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.
До Компаніївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку. Попередньо встановлено, що троє жителів одного із сіл, 33 та 38 років, двоє із яких раніше судимі, викрали із території кар’єру слюсарні інструменти, металеві вироби та три електродвигуни. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадене частково вилучено.
До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з колотою раною пальця ноги за медичною допомогою звернувся 23-річний житель одного із населених пунктів району. Попередньо встановлено, що 15-річний під час сварки наніс удар односельчанину сільськогосподарськими вилами. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
На одній із вулиць міста Новомиргород працівники міліції зупинили 33-річного місцевого жителя, у якого виявили поліетиленовий пакет з коноплею вагою близько 100 грамів. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool