Кіровоград: крадіжка золота

Липень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні крадіжки золотих виробів 36-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До відділу міліції звернулася жителька обласного центру, яка повідомила, що за її відсутності з будинку було викрадено шкатулку із золотими прикрасами та біжутерією на загальну суму понад 12 тисяч гривень.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що періодично в гості до потерпілої заходив її родич. Виявилося, що чоловік раніше був засуджений за крадіжку та угон, тож працівники міліції перевірили, чим займався кіровоградець останні кілька днів і таким чином вийшли на слід крадія.
Затримали підозрюваного за місцем його проживання. З’ясувалося, що чоловік і цього разу прийшов до родички в особистих справах, а коли виявилося, що вдома її нема, не зміг встояти перед спокусою привласнити ювелірні вироби. Частину прикрас зловмисник встиг здати в ломбард, а гроші витратив на власні потреби, зокрема на алкоголь. У підозрюваного вилучили лише золоту печатку, ланцюжок, кулон та сережку.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool