Кіровоград: кожному громадянину - безплатний «електронний ключ»

Грудень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Для надання податкових звітів засобами телекомунікаційного зв’язку або для інших власних потреб (кодування електронних документів), будь-який громадянин може отримати у державній податковій службі так званий «електронний ключ».

Для того, щоб отримати такий ключ, платникам податків необхідно звернутися до сектору сертифікації ключів при ДПС у Кіровоградській області, який знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, 3 поверх, кімната 313, тел.(0522) 36-69-52.
Громадянину потрібно буде написати 2 заяви за встановленими формами, надати копії паспорта та реєстраційного номеру облікової картки платника податків (більш відомий як ідентифікаційний код), і мати при собі електронний носій (CD, DVD, «флеш-карта»).
Процедура отримання платником ключа триває не більше 15 хвилин.
Всю необхідну інформацію щодо одержання безплатних «електронних ключів» можна знайти на сайті Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПСУ http://www.cskidd.gov.ua.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool