Кіровоград: Ковалівський парк стане окрасою міста (ФОТО)

Січень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 4739 | Коментарі: 5

Жваву дискусію та активне обговорення викликали деякі пункти проекту міського бюджету на 2014 рік.

Зокрема у головному фінансовому документі обласного центру на поточний рік передбачені кошти у сумі 800 тисяч гривень на будівництво арки при вході в парк «Ковалівський», така ж сума на реконструкцію вулиці Дворцової від провулку Театрального до вулиці Чорновола та ще 350 тисяч гривень на зведення у парку шахово - шашкового клубу, який одночасно стане місцем зустрічі і місцевих колекціонерів.Активний спікер у міській раді від фракції “Батьківщина” Павло Топчій під час дискусії висловив сумнів у тому, чи на часі вкладати кошти у реконструкцію парку та центральної частини міста та вніс пропозицію виключити з кошторису бюджету такі видатки.
Опонентом Павлу Топчію виступив секретар міської ради Ігор Волков. Безумовним досягненням нинішньої каденції міської ради назвав він відродження зруйнованого Ковалівського парку та відновлення пішохідного статусу вулиці Дворцової, які поступово повертають славу улюблених місць відпочинку кіровоградців та гостей міста. І якщо в реконструкцію цієї частини міста вже вкладено стільки зусиль, праці і коштів, логічнм буде завершити розпочату справу, а не покидати її на півдорозі, наголосив Ігор Волков.
Секретаря міської ради підтримав і міський голова Олександр Саінсус, який висловив переконання, що завершення реконструкцію парку «Ковалівський» саме в поточному році стане чудовим подарунком Кіровограду до його 260-річного ювілею, який відзначатиметься у вересні.
Більшістю голосів депутати підтримали міського голову та секретаря міської ради.

Жваву дискусію та активне обговорення викликали деякі пункти проекту міського бюджету на 2014 рік.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool