Кіровоград: котельню на Полтавській законсервовано

Вересень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 1

Свідченням виконання в Кіровограді президентських настанов щодо економії енергоресурсів є модернізація котельні на вулиці Башкирській та тепломереж у мікрорайоні, який вона обігріває

Забезпечення цієї частини міста теплом було предметом виїзної наради, яку провели безпосередньо у мікрорайоні заступник міського голови Сергій Поліщук із начальником головного управління житлово-комунального господарства міської ради Олександром Хачатуряном та заступником директора підприємства «Кіровоградтепло» Анатолієм Тараном. Анатолій Таран ознайомив представників органу місцевого самоврядування із ходом робіт у котельні на Башкирській – там саме завершували демонтаж старого газового котла, щоб на його місці встановити новий, у півтора рази потужніший, який підприємство уже придбало. Анатолій Таран повідомив, що в результаті цього переоснащення можна буде обійтися узимку без котельні на вулиці Полтавській. Її законсервовано, а об’єкти, які вона обігрівала, опалюватиме котельня підвищеної потужності на Башкирській. Утім, якщо виникне якась нештатна ситуація, підприємство протягом 12 годин запустить резервну котельню на Полтавській.
Новий опалювальний прилад для котельні на Башкирській підприємству «Кіровоградтепло» обійшовся у чималу суму – 300 тисяч гривень. Ще близько 50 тисяч гривень використано на модернізацію мереж. Та Анатолій Таран запевнив, що ці витрати швидко окупляться. За його словами, за рахунок переведення в резерв котельної, розташованої на Полтавській, вдасться до кінця опалювального сезону зекономити близько двох мільйонів гривень.
Також Анатолій Таран доповів представникам влади, що в результаті модернізації котельні на Башкирській і мереж у цьому мікрорайоні якісну послугу отримуватимуть усі місцеві споживачі централізованого тепла. У тому числі – мешканці корпусів №№ 1 і 2 будинку № 28 на вулиці Полтавській, які минулої зими нарікали на недостатньо теплі радіатори у своїх квартирах.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool