Кіровоград: концерт для ветеранів та учасників АТО

Жовтень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1434 | Коментарі: 0

Вихованці дитячо-юнацьких клубів «Гірник», «Вогник», «Скіф», «Гермес», «Чайка», «Ровесник», «Барс», «Надія», «Мрія», «Луч», «Зміна», «Юність» за ініціативи та під художнім керівництвом Олександри Ткаченко – керівника зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» ДЮК «Гірник» провели благодійну концертну програму у Кіровоградському госпіталі для ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників АТО, присвячену Дню ветерана та Дню людей похилого віку.

В концертній програмі взяли участь: дитячий вокальний ансамбль під керівництвом Олексія Козачинського і дитячий ансамбль під керівництвом Людмили Мироненко ДЮКу «Гірник», вокальний ансамбль «Веселка» під керівництвом Ольги Хмуренко ДЮК «Зміна», хореографічний колектив «Медея» ДЮКу «Ровесник», спортивний клуб «Ван Вей». Учасники благодійної концертної програми подарували учасникам АТО і ветеранам ВВВ яскраві позитивні емоції патріотичними піснями та хореографічними композиціями, національні браслети на руку, власноруч сплетені з жовто-блакитних стрічок, дитячі малюнки, повітряні кульки та солодощі.
Дитячу патріотичну акцію підтримала Кіровоградська обласна громадська організація «Патріот Кіровоградщини», яка пригостила фруктами ветеранів ВВВ та учасників АТО, що лікуються у Кіровоградському госпіталі.
Керівник ЗАКСХМ «Аеліта» ДЮКу «Гірник» Олександра Ткаченко щиро вдячна всім клубам, колективам та громадській організації за участь та підтримку у проведенні благодійної акції і сподівається що ця акція доброти надасть усім здоров’я, наснаги та віри у перемогу добра.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool