Кіровоград: Консультаційний центр запрошує разом знайти правильне рішення

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

«Разом знайдемо правильне рішення!», - такий головний девіз роботи Консультаційного центру Управління ДСНС в області. Центр відкрився не так давно, але вже активно приймає відвідувачів.

І, варто сказати, жоден з них не залишив установу, не отримавши вичерпної інформації в питаннях, які безпосередньо стосуються компетенції Держслужби з надзвичайних ситуацій: чи це допомога по прибиранню засохлого дерева, що загрожує падінням на будинок чи на його мешканців, чи то допомога в оформленні дозвільних документів. Звертався до центру і господар, який попрохав обстежити його ділянку у с.Олексіївка Кіровоградського району на наявність вибухнебезпечних предметів часів війни. Отримавши заявку, сапери обстежили ділянку та вилучили звідти мінометну міну.

Тому кожен, хто потребує допомоги, її отримає. І для цього не потрібно записуватись у чергу або шукати, у якому саме кабінеті нададуть вичерпні відповіді.

Нагадаємо, що у Консультцентрі фахівці Управління надають громадянам та представникам бізнесу допомогу з різноманітних питань: від оформлення документів дозвільного характеру до порад, як поводитись у тій чи іншій надзвичайній ситуації.

Крім того, Консультаційний центр може використовуватися для доведення до населення конкретних повідомлень щодо участі у заходах цивільного захисту за місцем проживання (дії за попереджувальними сигналами, повідомленнями при проведенні евакуаційних заходів, укриття у захисних спорудах, видача засобів індивідуального захисту тощо). Надання інформації здійснюється у зручній для відвідувача формі: по телефону, через мережу Інтернет або під час безпосереднього спілкування з фахівцями Управління, і цілком безкоштовно, що абсолютно не позначається на якості наданих послуг.

Прийом проводиться кожного робочого дня відповідно до графіку роботи Консультаційного центру, тож, чекаємо нових відвідувачів у нашому центрі.

Адреса Консультаційного центру: м.Кіровоград, вул.Шевченка, 3. Телефон: (0522) 32-08-72. Детальніша інформація на сайті Управління ДСНС в області, у рубриці «Консультаційний центр».

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool