Кіровоград: конкурс «Вчитель року»

Січень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1553 | Коментарі: 0

Кіровоградські вчителі демонструють високий рівень підготовки і професійної майстерності на всіх етапах всеукраїнського конкурсу “Вчитель року”.

На цьому наголосила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко під час прес – конференції у міськоій раді сьогодні, 21 січня.
У конкурсі «Вчитель року - 2013», відзначила Лариса Костенко, переможцями обласного етапу та лауреатами Всеукраїнського туру стали вчитель французької мови СЗОШ № 6 Оксана Наумова та вчитель музичного мистецтва ЗОШ № 2 Олена Войтюк. Алла Черкашина, класний керівник 7 класу ЗОШ № 4, здобула перемогу на міському, обласному та всеукраїнському етапах конкурсу «Класний керівник року».
За результатами конкурсу «Вчитель року - 2014» переможцями обласного етапу стали Тетяна Мельник, вчитель початкових класів НВО № 25 та Світлана Тихоненко, вчитель світової літератури гімназії № 9, а лауреатами обласного етапу – Любов Краснова, директор ГНТН, Світлана Бойчук, вчитель трудового навчання НВО № 17 і Майя Романова, вчитель географії НВО № 25. Відзначення переможців відбудеться 30 січня на колегії управління освіти, а Тетяна Мельник та Світлана Тихоненко представлятимуть Кіровоградщину на всеукраїнському етапі конкурсу.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool