Кіровоград: комунальні служби знаходяться у режимі цілодобового чергування

Грудень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

Комунальні служби Кіровограда перебувають у режимі цілодобового чергування на період загрози утворення ожеледиці на дорогах обласного центру. Про це повідомив начальник Головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян під час прес – конференції сьогодні, 9 грудня.

Він відзначив, що у постійній готовності виїхати на допомогу транспорту знаходяться 3 піскорозкидувачі комунального підприємства “Кіровоград – Універсал 2005”. Всього за дві доби у Кіровограді посипано пісчано – сольовою сумішшю 106 вулиць, наголосив начальник головного управління. А за останню добу на посипання проїзджої частини доріг під час 34 рейсів використано 300 тон суміші, а 6 одиниць техніки при цьому спожили 300 літрів пального. Олександр Хачатурян також звернув увагу, що 300 двірників із 6.00 ранку посипають тротуари піском. При цьому, зауважив посадовець, мова йде про прибудинкові території об’єктів комунальної власності. Забезпечення доступного проходу пішоходів у приватному секторі, вздовж будинків, де розміщені магазини, кафе, установи, підприємства і організації повністю лежить на власниках і орендаторах будівель. Контроль за виконанням цього уінкту правил благоустрою території міста жорстко контролює міська спеціалізована інспекція.

Джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool