Кіровоград: комунальні служби продовжують розчищати місто

Січень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Вночі, із 26 на 27 січня, комунальні служби Кіровограда продовжували розчищати територію міста та вивозити сніг у місця його складування.

За інформацією Головного управління житлово – комунального господарства навантажувач і три самоскиди комунального підприємства “Кіровоград – Універсал 2005” були задіяні на вивезенні відгорнутого снігу з вулиці Велика Песрпективна від Єгорова – до проспекту Комуністичного. Всього за ніч було перевезено 330 кубічних метрів снігу.

У цей час спеціальні автомобілі з відвалами МАЗ «Глобус» і ЗІЛ 33362 розчищали проїжджу частину доріг у мікрорайоні Завадівка. А чотири трактори МТЗ – 82 зі щітками розмітали від снігу території мікрорайонів Ковалівки, Центру, Полтавської, Кущівки, Великої Балки.
Посипка протиожиледною сумішшю вулиць міста виконувалася згідно з графіком виконання робіт чотирма піскорозкидувачами. Для цього використано 155 тонн суміші.
А зранку, 27 січня, десять спеціалістів підприємста приступили до звільнення від снігу зупинок і пішоходних переходів по вулиці Жовтневої Революції. Одночасно вони також здійснювали розчищення зливової каналізації - зливоприймальників.
Працівники КП «Кіровоград-Благоустрій» сьогодні приступили до обрізки дерев, навантаження та вивезення гілля з території біля будинку по вулиці Єгорова, 47.
Техніка підприємства забезпечує механізоване очищення доріжок скверу “Покровський” та задіяна на вивезенні снігу з Театральної площі.
У сьогоднішніх планах підприємства також є прибирання сміття з урн, очищення садових доріжок від снігу, льоду, посипання доріжок відсівом на території 12 парків та скверів, які утримуються силами КП «Кіровоград-Благоустрій».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool