Кіровоград: комісія рекомендувала активізувати роботу по стягненню заборгованості по орендній платі

Червень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

13 червня під головуванням начальника фінансового управління Любові Бочкової відбулося засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та ефективного використання бюджетних коштів.

Комісія розглянула питання про стан погашення підприємствами міста заборгованості по податку з доходів фізичних осіб та платі за землю, про розгляд причин виникнення заборгованості по орендній платі з фізичних осіб та пропозиції щодо їх усунення.
Рішенням комісії керівникам підприємств, що мають заборгованість по сплаті зазначених податків, рекомендовано розробити графіки погашення заборгованості та вжити необхідних заходів щодо її ліквідації до кінця 2013 року.
Члени комісії також заслухали інформацію начальника управління погашення податкового боргу Кіровоградської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Андрія Кочерги щодо стану справ по земельним ділянкам, що належать фізичним особам, та рекомендовали ОДПІ активізувати роботу по стягненню заборгованості по орендній платі з фізичних осіб.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool