Кіровоград: команда педуніверситету стала чемпіоном міста

Жовтень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 2639 | Коментарі: 0

У Кіровограді завершився осінній сезон ХІХ міського чемпіонату з гри «Брейн-ринг» серед студентів вищих навчальних закладів міста.

У традиційному турнірі, що відбувся у приміщенні Кіровоградської міської ради за підтримки відділу сім’ї та молоді спільно з громадською організацією «Турбота», взяли участь студентські команди «Феміда» (ПВНЗ «Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету»), «Гермес» (Кіровоградський комерційний технікум), «Логос» (ДВНЗ «Кіровоградський будівельний коледж»), “Реальна сталь“ (машинобудівний коледж Кіровоградського національного технічного університету), «Гідролопатка» (Кіровоградський медичний коледж ім.Є.Й.Мухіна), «Совенята» (Кіровоградський національний технічний університет), «КІРОЛ» (Кіровоградський інститут розвитку людини), “Not Found“ (Кіровоградський державний педагогічний університет ім.В.Винниченка), “Без ГМО“ (машинобудівний коледж Кіровоградського національного технічного університету), «КТМСГ» (ВНЗ «Кіровоградський технікум механізації сільського господарства») “Best of the best“ (економіко-правовий коледж Кіровоградського інституту комерції), «Престиж» (Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг), «Red Aces» (Кіровоградський комерційний інститут).

Ведучими чемпіонату стали активісти інтелектуального руху в місті - Андрій Флоренко та Ольга Гріднєва.
Чемпіонське звання у напруженій і цікавій боротьбі виборола команда “Not Found“, віце-чемпіоном стала команда “Без ГМО“, другим віце-чемпіоном – команда «Феміда». Всі учасники та переможці отримали подарунки і грамоти від організаторів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool