Кіровоград: команда КНТУ стала переможцем

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

В нашому місті вже стало доброю традицією проводити до відзначення Всесвітнього дня прав людини правові заходи для учнівської та студентської молоді.

Ось і цього року студентські команди Кіровоградського державного педагогічного університету ім.. Володимира Винниченка «Краса, сила, розум» та Кіровоградського національного технічного університету «Феміда» змагалися у правових знаннях
Змагання, організовані відділом сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради спільно з міським управлінням юстиції проходили в п’ять етапів: «Візитна картка – презентація команди», «Знаємо свої права – конкурс команд», «Конкурс капітанів», «Творчий конкурс – як я бачу майбутню України», «Правова ситуація».
Команди показали міцні знання в різних галузей права та творчо підійшли до гри. Болільники команд також брали активну участь у конкурсах та допомагали своїм командам у здобутті балів. Оцінювало правову гру поважне журі у складі Людмили Гуріної – начальника Кіровоградського міського управління юстиції, Марини Байрамової – головного спеціаліста відділу сім’ї та молоді, Світлани Бебко – спеціаліста відділу сім’ї та молоді. Переможцем у цьогорічній правовій грі стала команда Кіровоградського національного технічного університету.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool