Кіровоград: колишнього начальника УМВС визнано винним у вчиненні корупційного правопорушення

Травень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

За участі прокуратури області завершено судовий розгляд справи про адміністративне корупційне правопорушення, вчинене колишнім начальником УМВС в області.

У судовому засіданні доведено, що колишній керівник міліції всупереч вимогам законодавства під час призначення своєї дружини на посаду заступника начальника Кіровоградського МВ УМВС в області, а також погодження подання про присвоєння їй достроково чергового спеціального звання «підполковник міліції» не повідомив безпосереднє керівництво про наявність конфлікту інтересів.
За результатами судового розгляду вказану особу визнано винною у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.172-7 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.
Нагадаємо, протокол про вчинення колишнім начальником УМВС в області адміністративного корупційного правопорушення було складено співробітниками УСБУ в області 24 березня поточного року.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool