Кіровоград: клуб для творчо обдарованих дітей і молоді

Липень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Здається, уже нікого не треба переконувати, що сучасна бібліотека, окрім властивих їй функцій з традиційного обслуговування та надання інформації користувачам, є ще й острівцем творчості та дозвілля для місцевої громади.

Так, при бібліотеці-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи, що знаходиться по вул. Яновського, 60 успішно працює клуб для творчо обдарованих дітей і молоді «Світ захоплень».
Учасники клубу – неординарні, талановиті та обдаровані особистості, як діти, так і дорослі. Вони - активні учасники усіх майстер-класів, вуличних акцій, флеш-мобів, творчих конкурсів, які проводяться працівниками бібліотеки.
Ми прагнемо зламати стале уявлення містян про традиційну тишу у бібліотечних залах, прагнемо вийти за рамки традиційного, залучивши до книгозбірні якомога більше друзів – поціновувачів читання, доводячи свою значущість та необхідність.
Ми намагаємося довести місцевій громаді, що сучасна бібліотека – це потужний інформаційно-ресурсний центр з великими можливостями у якому вирує цікаве і насичене життя.
Тож, взявши участь у конкурсі ідей і проектів, оголошеному Кіровоградською міською централізованою бібліотечною системою з метою підвищення престижу і ролі бібліотек у інформаційному просторі, бібліотекарі філії обрали напрям – «Дизайн бібліотеки», створивши за активної участі членів клубу, кілька інформаційно-креативних зон, виставок-інсталяцій, які і заявлені на участь у конкурсі.
Тож, радо запрошуємо усіх до бібліотеки скористатися нашими послугами, стати справжніми друзями та прихильниками читання.
Відкривайте, читайте, пізнавайте, творіть, розвивайтеся, дивуйтеся! Чекаємо на Вас!
Більше інформації і фото можна знайти на нашому блозі «Творчість і бібліотека»: http:bibliotekafilia4.blogspot.com
Email-адреса: centlib.f04@qmail.com
Будемо раді бачити Вас у нашій бібліотеці!

Завідуюча бібліотеки-філії №4 Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool