Кіровоград: керівник міськвідділу міліції вивчав проблеми мешканців Гірничого

Червень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

25 червня в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко провів особистий виїзний прийом на території селища Гірничого.

Насамперед, Володимир Віталійович зустрівся з керівником КРЕПу № 9 й обговорив з ним питання проведення профілактичних заходів на території селища та посилення патрулювання вулиць працівниками ДАІ.
Аби поспілкуватися з мешканцями та дізнатися про їх ставлення до роботи дільничного, очільник міськвідділу міліції відвідав місцеві крамниці та бібліотеку. Володимир Віталійович цікавився у громадян, чи є у них побажання щодо роботи міліції, чи знають вони свого «шерифа».
У розмові з працівниками бібліотеки Володимир Гавриленко пообіцяв організувати для відвідувачів культурно-освітнього закладу зустріч з правоохоронцями. Адже саме тут більшість діток під час літніх канікул проводять вільний час.
- Сьогодні кожен з мешканців селища мав можливість особисто звернутися до мене з нагальними питаннями, - підсумував Володимир Гавриленко. – Планую й надалі проводити такі зустрічі з громадянами, адже вони є невід’ємною частиною роботи працівників правоохоронних органів і корисні для її покращання.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool