Кіровоград: кадрові рішення міської ради

Січень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада сьогодні, 27 січня, звільнила із займаної посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олійника Олексія Олексійовича за власним бажанням.

Натомість депутати міської ради підтримали рішення про затвердження на цій посаді кандидатуру Литвина Григорія Миколайовича, який вже має досвід служби в органах місцевого самоврядування. Свого часу Григорій Литвин очолював управління містобудування та архітектури міської ради. Відповідно до прийнятого рішення, Григорій Литвин приступить до виконання своїх обов’язків за посадою після проведення спеціальної перевірки відомостей про осіб, які претендують на зайняття посади, пов’язаної з виконанням функцій місцевого самоврядування відповідно до Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції” . Наступним рішенням депутати також ввели Григорія Литвина до складу виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, попередньо виключивши з членів виконкому Юрія Кочерженка, заступника директора з технічних питань ВАТ “Енергобудпроект-2”.

джерело

Прямой эфир: Кировоград: пресс-конференция Сергея Кузьменко (прямая трансляция)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool