Кіровоград: кадрові питання на сесії міськради (фото)

Квітень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 3072 | Коментарі: 0

Вирішенням низки кадрових питань відзначилась 36-а сесія міської ради.

Так, зокрема, були внесені зміни у складі виконавчого комітету міської ради. Замість колишніх секретаря міської ради Ігоря Волкова та першого заступника міського голови Володимира Каніщева членами виконкому були обрані нинішній секретар міської ради Іван Марковський та член міської громадської організації воїнів-інтернаціоналістів Віктор Халявка. Також була звільнена з посади у зв’язку із виходом на пенсію керуюча справами виконкому міської ради Лідія Єльчанінова. А депутат-комуністка Валентина Шаповалова написала заяву про складання депутатських повноважень за станом здоров’я, яку її колеги підтримали.
Міська рада підтримала також колективний депутатський запит щодо створення тимчасової депутатської комісії, яка вияснить обставини смерті підприємця Аркадія Золоторьова під час наради у виконкомі та відсторонила від займаної посади на час дії комісії заступника міського голови Ігоря Василенка.
На цій же сесії депутати ліквідували два комунальні підприємства – "Агентство розвитку м. Кіровограда" та "Кіровограджитловервіс". Крім того, міська рада внесла зміни до міського бюджету на поточний рік. Депутатський корпус відмовився зменшувати фінасування галузі освіти на 11,488 мільйона гривень та охорони здоров’я на 2,98 мільйона гривень, натомість вишукував необхідні кошти шляхом перерозподілу видатків у бюджеті міста. Близько 700 тисяч гривень депутати вирішили зекономити скоротивши вадатки на висвітлення своєї діяльності у засобах масової інформації, на відшкодування витрат відвідування міської лазні пільговими категоріями населення тощо. Крім того, дохідна частина міського бюджету поповнилася 4,9 мільйонами гривень додаткової дотації з державного бюджету, які підуть на потребу управлінь праці та соціального захисту населення Ленінського і Кіровського районів, виплату заробітної плати працівникам дитячо – спортивних шкіл та закладів освіти міста.
Міська рада розглянула також питання надання матеріальної допомоги, діяльності закладів освіти обласного центру, звільнила на 50% від оплати за користування житлово – комунальними послугами членів сімей військовослужбовців, які загинули в Афганістані та інвалідів І і ІІ груп по зору та прийняла низку рішень з питань землевпорядкування

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Кіровоград: кадрові питання на сесії міськради (фото)

Кіровоград: кадрові питання на сесії міськради (фото)

Кіровоград: кадрові питання на сесії міськради (фото)

Кіровоград: кадрові питання на сесії міськради (фото)

Кіровоград: кадрові питання на сесії міськради (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool