Кіровоград: Іван Марковський звертається до вчителів та учнів

Серпень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1398 | Коментарі: 0

Шановні педагоги, дорогі учні!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю учнів, їхніх батьків та педагогічні колективи міста зі святом Знань.
Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Бажаю усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.
Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави і рідного міста. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
Здоров’я, щастя, злагоди вам і вашим родинам.

Секретар міської ради Іван Марковський


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool