Кіровоград: Іван Марковський звертається до мешканців міста

Травень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

Цьогоріч Україна започатковує нову традицію відзначення 8 та 9 травня – в європейському дусі пам’яті й примирення. Новий зміст відзначення цих дат передбачає переосмислення подій Другої світової війни, рівне вшанування пам’яті кожного, то боровся з нацизмом, проливаючи свою кров, підкреслення солідарності та бойового братства усіх держав та народів, хто боронив нашу землю від загарбників, перенесення акценту з історії військових дій на історії конкретних людей, а відтак відмову від святкування на користь вшанування. Це сприятиме консолідації суспільства, налагодженню громадянського взаєморозуміння і примиренню у питаннях національної історії, об’єднає країну та покоління.
Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців стала Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднаних націй. Пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими, вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Секретар міської ради Іван МАРКОВСЬКИЙ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool