Кіровоград: Іван Марковський вітає працівників ЖКГ

Березень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням життєдіяльності житлових будинків, підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків. Комфорт у кожному будинку, гарний настрій кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері.
Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової роботи цих служб. Працівники комунальних підприємств невтомно піклуються, щоб у домівках були вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди.
На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності міста.
У день професійного свята бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру та здійснення всіх життєвих планів і сподівань!

Секретар міської ради Іван Марковський
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool