Кіровоград: Іван Марковський вітає працівників соціальної сфери

Листопад 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

Шановні працівники соціальної сфери!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників соціальної сфери.
Професія соціального працівника – одна із тих, на яких тримається суспільство. Це робота настільки ж важлива і потрібна, наскільки і нелегка, бо основна її мета – це допомога людям. Саме ви пропускаєте через свої серця не тільки радість вирішення проблем літніх людей, інвалідів, багатодітних сімей, а й їхні біль, нужду, часто – горе і страждання. Тому ваша праця, сповнена гуманізму, милосердя і тепла, завжди була і залишається однією з найблагородніших у світі.
Щиро бажаю кожному з вас міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, достатку, мудрості і невичерпної енергії для творення добра.

Секретар міської ради Іван Марковський


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool