Кіровоград: Іван Марковський вітає мешканців міста

Червень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас з Днем Конституції України.
Конституція закладає надійний фундамент для демократичного розвитку країни, об’єднання всіх прогресивних сил суспільства в ім’я кращого майбутнього нашої Батьківщини.
Український народ, здобувши суверенітет і проголосивши незалежність, знаходиться тепер на складному шляху творення власної держави. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберемося терпіння та віри у те, що всі ми будемо жити в країні, в якій пануватиме мир та злагода, яка утвердиться як конституційно розвинена та правова європейська держава.
Тож бажаю вам міцного здоров‘я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших оселях, мудрості й далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Батьківщини – народовладдя, гуманізму та законності.
Секретар міської ради Іван МАРКОВСЬКИЙ

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool