Кіровоград: Іван Марковський вітає мешканців міста з Днем Соборності

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю Вас із Днем Соборності
22 січня 1919 року сталася подія, про яку століттями мріяли відірвані одна від одної українські землі, здійснилось споконвічне прагнення українського народу об’єднатися для створення своєї незалежної держави.
У новітню добу нашій державі доводиться знову зі зброєю в руках відстоювати цілісність своєї території. Кращі сини українського народу протистоять сепаратистській і терористичній загрозам на Сході України. Ми платимо сьогодні неймовірно високу ціну за право жити у власній незалежній державі – життя і здоров’я українських воїнів.
Тож кожен громадянин України має усвідомити, що наша перемога і подальша розбудова демократичної та сильної країни грунтуються на наших спільних зусиллях і на власній відповідальності кожного за майбутнє всього українського народу.
Зичу усім кіровоградцям миру, здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни!
Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Секретар міської ради Іван Марковський
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool