Кіровоград: Іван Марковський вітає із Днем місцевого самоврядування

Грудень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці, працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад!

Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування! Становлення України як незалежної держави великою мірою пов’язане з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого міста. Особливо важливою роль місцевого самоврядування стає саме сьогодні, коли децентралізація влади визнана суспільством одним із пріритетних і першочергових завдань у країні.
День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного міста, дбають про його розквіт і зростання. Глибоко переконаний, що завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісній співпраці з територіальною громадою нам вдасться не лише вирішити у надскладний для країни час чимало непростих питань життєдіяльності міста, а й реалізувати багато перспективних планів та задумів.
Бажаю всім кіровоградцям здоров`я, миру та злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови рідного міста й усієї нашої держави.
З повагою
Секретар міської ради Іван Марковський

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool