Кіровоград: Іван Марковський провів виїзні робочі наради

Липень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Сьогодні, 18 липня, секретар міської ради Іван Марковський разом із заступником міського голови Геннадієм Осетровим та начальником Головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександром Хачатуряном відвідали КРЕП №3 та ЖЕК №7, де провели виїзні робочі наради.

Основною метою таких нарад стало визначення першочергових кроків щодо реалізації у Кіровограді реформи дитлово – комунальних підприємств, що обслуговують житловий фонд обласного центру. Головна увага учасників наради приділялася обстеженню матеріально-технічної бази, що знаходяться в користуванні ЖЕКів.
- За результатами візиту до КРЕПу №3 нас відверто здивував той факт, що комунальне підприємство, яке має чи найкращу матеріально-технічну базу в Кіровограді, дає заробляти приватному бізнесу, а саме накопичило більше трьох мільйонів боргу перед бюджетом і працює собі у збиток, - відзначив Іван Марковський. – Ми звернули увагу і на безгосподарність керівництва КРЕПу: підприємство має власний столярний цех, а в адміністративному приміщенні цього КРЕПу вікна в жахливому стані і східці розвалюються.
Це лише один із маленьких штрихів, підкреслив Іван Марковський, які свідчать про своєчасність реформ, визначених рішенням міської ради, особливо зважуючи на той факт, що комунальники мають вести сьогодні активну підготовку до опалювального сезону та роботи в осінньо – зимових умовах.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool