Кіровоград: Іван Марковський дав два тижні

Липень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1270 | Коментарі: 1

Сьогодні, 21 липня, під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради секретар міської ради представив заступника начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Олександра Анкудінова, який виконує сьогодні обов’язки керівника підрозділу.

Одночасно з представленням Іван Марковський поставив перед ним чітке завдання – навести лад на маршруті громадського транспорту №1Ц, потік скарг на діяльність якого не припиняється.
- 80% всіх скарг на погане транспортне обслуговування стосується саме роботи маршруту №1Ц, - наголосив Іван Марковський. – Це справжнє свавілля, яке чинить підприємство над мешканцями міста.
Якщо за два тижні підприємство – перевізник не почне виконувати перевезення у відповідності до укладених угод, управління розвитку транспорту та зв’язку подасть на розгляд виконкому проект рішення про розірвання укладених угод, наголосив Іван Марковський

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool