Кіровоград: Інгул стане окрасою міста

Липень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1473 | Коментарі: 0

У центрі Кіровограда тривають роботи із рочистки головного русла Інгулу. Спеціалісти і техніка міжрайонного управління водного господарства вичищають річку у напрямку від мосту по вулиці Жовтневої революції до Великої Перспективної.

Якість виконання робіт перевірив секретар міської ради Іван Марковський. Під час інспекції він звернув увагу керівництва підприємства на те, що посеред річки у вичищеній зоні залишилося декілька островків мулу, які теж необхідно прибрати.
- Місто сьогодні докладає всіх зусиль, щоб зняти надовго проблему розчистки кіровоградських рік, - наголосив Іван Марковський. – Ми добре усвідомлюємо, що очищення Інгулу від мулу, сміття і очерету– це, перш за все, боротьба за екологію міста, це ліквідація загрози підтоплень, це унеможливлення появи інфекційних захворювань, які розносять комарі, що роїлися у хащах на берегах річки і обвідного каналу. Врешті – решт, Інгул має стати справжньою окрасою міста, його візитівкою, місцем масового відпочинку кіровоградців і гостей міста. Саме тому ми вимагатимемо виконувати роботу якісно і, безумовно, постійно контролюватимемо цей процес.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool