Кіровоград: Інгул наповнюється водою

Липень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1469 | Коментарі: 0

Розчистка Інгулу завершена і річка заповнюється водою. Команду на відкриття шандорів на греблі ТЕЦ дав секретар міської ради Іван Марковський увечері 17 липня після особистого контролю якості виконаних робіт.

Два – три дні ще знадобляться, щоб зібрати скошений очерет і сміття із верхньої течії Інгулу, запевнили спеціалісти міжрайонного управління водного господарства. Для цього спеціально не відкриваються поки шлюзи на мосту по вулиці Кірова. Увесь бруд збивається течією саме тут, звідси його буде зручно вичистити.
- Приємно бачити результат праці і перетворення Інгулу у гарну ріку, - відзначив Іван Марковський. – Тепер важливо зберегти зроблене. І тому, щоб не допустити нового засмічення нашої головної річки, вся громада має об’єднати свої зусилля.
Важливо, щоб процес розчищення Інгулу не припинявся, переконаний Іван Марковський. Наступного року необхідно продовжити роботи як в напрямку мосту по вулиці Київській, так і в сторону вулиці Кропивницького. І жорстко при цьому контролювати якість виконання очистки.
Тепер сеціалісти міжрайонного управління водного господарства перебазують техніку на річку Сазонівку. Там необхідно встигнути завершити роботи, щоб повністю убезпечити помешкання жителів мікрорайону від підтоплень.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool