Кіровоград: інформація про отруєння учнів Димитрівської школи не підтвердилася

Лютий 01, 2013 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Заступник начальника головного управління держсанепідслужби в області Тамара Ланкмілєр прокоментувала резонансну інформацію, поширену деякими обласними ЗМІ, щодо ймовірного отруєння кількох учнів Димитрівської школи.


- Фахівці Олександрійського міжрайонного управління обласної держсанепідслужби взяли участь у роботі комісії прокуратури з перевірки Димитрівського НВК. Під час перевірки були відібрані проби харчових продуктів, води, взято 20 змивів для бактеріологічних досліджень, обстежений персонал харчоблоку на кишкову групу інфекцій, - розповіла Тамара Ланкмілєр.
Заступник начальника головного управління держсанепідслужби в області зауважила, що перевірка показала лише незначні порушення, які оперативно були усунені. "Збудників кишкових інфекцій у результаті бактеріологічного обстеження працівників харчоблоку не виявлено", - підкреслила вона.
- Від початку 2013 року і до сьогодні до санітарно-епідеміологічної служби термінові повідомлення про випадки інфекційних захворювань (харчових отруєнь) серед учнів даного закладу не надходили. В лікувально профілактичні заклади Олександрії та Олександрійського району за медичною допомогою з приводу інфекційних захворювань та харчових отруєнь учні Димитрівського НВК не зверталися і на стаціонарному лікуванні не перебували, - підсумувала Тамара Ланкмілєр.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool