Кіровоград: і знову про маршрутки!

Травень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 2013 | Коментарі: 0

Водії маршруток № 18 не завжди доїжджають у вихідіні дні до своєї кінцевої зупинки – “Перший оптовий ринок”.

На скарги кіровоградський пасажирів звернув увагу міський голова Олександр Саінсус сьогодні, 26 травня, в ході наради з керівниками виконавчих органів міської ради. Він доручив начальнику управління розвитку транспорту та зв’язку розібратися у ситуації та зробити висновки.
За інформацією начальника управління Віктора Зубченка, керівнику підприємства - перевізника буде вказано на суттєве порушення. У разі його повторення з таким підприємством буде розірвана угода на обслуговування маршруту №18.
Олександр Саінсус доручив також керівнику профільного управління уважніше проаналізувати інші аспекти діяльності усіх перевізників: дотримання умов угод в частині забезпечення графіків руху, обслуговування пільгових категорій та виплати заробітної плати не нижче мінімальної.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool