Кіровоград: художні метаморфози Андрія Надєждіна

Березень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 802 | Коментарі: 0

Відомий в Кіровограді і далеко за його межами митець заслужений художник України Андрій Надєждін 27 березня 2015 року презентував свою персональну виставку творів та каталог «Художні метаморфози Андрія Надєждіна» в рамках започаткованого музеєм мистецького проекту серії художніх виставок «Лауреати обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна».

В експозиції виставки «Художні метаморфози Андрія Надєждіна» представлено майже п’ятдесят живописних та графічних творів періоду 1990-х - 2015 рр. з художніх серій: «Осінні світанки мого дитинства», «Євангельські роздуми», «Метаморфози сучасності», «Ангелів кулі не минають». Як зазначає сам митець, він є представником українського романтичного символізму нової хвилі і опирається в своїй творчості на традиції українського іконопису, народної картини, пісенної фольклористики, мистецтва українського модерну кінця ХІХ – початку ХХ ст. та неоромантизму 1960-х рр.
Тож, запрошуємо всіх кіровоградців і гостей міста завітати до художньо-меморіального музею О.О.Осмьоркіна і поринути в загадковий світ художньої творчості Андрія Надєждіна.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool