Кіровоград: хабарники серед посадових осіб

Червень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

Такі результати проведення комплексу організаційних та практичних заходів, спрямованих на протидію корупції, яка є актуальним напрямком роботи органів внутрішніх справ області.

Протягом шести місяців поточного року працівники міліції склали 11 протоколів про порушення вимог антикорупційного законодавства. За рішенням суду 7 осіб вже оштрафовано, 2 протоколи закриті, ще 2 нині перебувають на розгляді.
З початку року за матеріалами співробітників Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС в області розпочато 12 кримінальних проваджень за фактами хабарництва, серед яких 7 підозрюваних представники органів влади та управління, 2 – контролюючих органів та 1 – суду.
Загалом у цьому році працівниками ОВС відкрито 59 кримінальних проваджень за фактами вчинення службових правопорушень, з них 39 – представниками органів влади та управління, а також посадовцями органів місцевого самоврядування, та 14 – контролюючих органів. До суду направлено 5 проваджень з ознаками кримінальної корупції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool