Кіровоград: гвалтівника-рецидивіста спіймали і засудили

Жовтень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

Апеляційним судом Кіровоградської області залишено в силі вирок суду першої інстанції, яким 34-річногоу ґвалтівника-рецидивіста засуджено до 8 років ув’язнення.

Як ми повідомляли раніше, Компаніївським районним судом, чоловіка було визнано винним у тому, що він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зґвалтував літню жінку та наніс її співмешканцю численні тілесні ушкодження.
Варто зазначити, що засуджений категорично не визнавав своєї вини, намагався уникнути покарання вводячи слідство в оману, даючи неправдиві свідчення та затягуючи час розгляду справи в апеляційній інстанції. Проте, за принципової позиції державного обвинувача вирок Компаніївського районного суду залишено в силі - ґвалтівник проведе у в’язниці 8 років.
Раніше, чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування неповнолітньої дівчинки.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool