Кіровоград: гуртожиток по проспекту Університетському, 21 можуть повернути в державну власність?

Лютий 19, 2015 | Новини | Переглядів: 2040 | Коментарі: 0

Міська влада активно підключилася до пошуку шляхів розв’язання проблеми мешканців гуртожитку по проспекту Університетському, 21. З того моменту, як обов’язки профільного заступника міського голови почав виконувати Григорій Литвин, така робота стала планомірноюі набула формату співпраці з ініціативною группою жителів проблемної багатоповерхівки, повідомляє сайт міськради

Сьогодні, 19 лютого, Григорій Литвин провів чергову зустріч з представниками гуртожитку. Він поінформував громадськість, що виконавчі органи міської ради підготували проекти рішень міської ради про скасування рішень виконавчого комітету міськради від 23 червня 2004 року “Про надання статусу будинку для малих сімей гуртожитку по проспекту Університетському, 21 та від 14 жовтня 2004 року “Про погашення та зміну правовстановлювального документа на цілу будівлю гуртожитку по проспекту Університетському, 21”, які, фактично, лежать в основі створення соціальної напруги. - Безумовно, скасування цих двох рішень потягне за собою і нові витки і без того закрученої спіралі судових процесів з цього питання, - переконаний Григорій Литвин. – Зі своєї сторони ми надамо мешканцям гуртожитку максимальну юридичну підтримку для захисту їх інтересів у судових органах влади. Крім того, як повідомив Григорій Литвин, вже підготовлені листи за підписом секретаря міської ради Івана Марковського на адресу Генеральної прокуратури України та Фонду державного майна України. У своїх листах міська рада звертає увагу на ту обставину, що приватизацію будівельно-монтажного тресту «Кіровоградбуд» здійснював саме центральний апарат Фонду державного майна України, тобто центральний орган виконавчої влади.
У той же час, ситуація навколо зазначеного будинку продовжує залишатись напруженою – його мешканці, які не мають змоги реалізувати право на приватизацію займаних ними житлових приміщень, вдаються до проведення протестних масових заходів а власник будинку –  за інформацією мешканців не забезпечує належні умови для ремонту будинку, не надає належні житлово-комунальні послуги. Враховуючи таку ситуацію, міська влада звертається з проханням вжити заходи щодо повернення в державну власність будинку по проспекту Університетському, 21 у Кіровограді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool