Кіровоград: Губернатор переконаний що парк «Перемоги» можна повернути до життя

Квітень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Акція "За чисте довкілля" стартувала. Території активно включилися в роботу – прибирання та озеленення вулиць, ліквідація смітників у районах тривають уже не перший день.

 До суботників готується і обласний центр. Аби скоординувати дії з цього приводу на всіх рівнях питанню благоустрою було приділено окрему увагу і на апаратній нараді.
Голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко наголосив, що благоустрій територій – має бути системною і планомірною роботою. Він переконаний, що за кожним підприємством чи установою області має бути закріплена певна територія, за чистоту і порядок на якій вони й повинні відповідати. Про відповідальність за своє коло обов’язків не повинні забувати і керівники територій: як голови райдержадміністрацій, так і сільські голови, і не перекладати завдання з благоустрою на дорожні служби, наприклад.
Особливо Андрій Ніколаєнко наголосив на тому, що і реалізація президентських соціальних ініціатив має пряме відношення до благоустрою територій, зокрема, в тій частині, що стосується дитячих і спортивних майданчиків, багато з яких також треба приводити до належного стану – десь просто пофарбувати, а десь і полагодити окремі деталі.
Керівник області і сам не стоїть осторонь питань благоустрою. У своєму блозі він опублікував заклик до містян приєднатися до загальнообласного суботника 20 квітня і навести лад у парку "Перемоги", більш відомому як міський сад. Андрій Ніколаєнко переконаний, що й парк "Перемоги" можна повернути до життя так як свого часу Ковалівський. Для цього особливих зусиль не треба, адже багато важить у такій справі підтримка і участь самих кіровоградців.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool