Кіровоград: групами затримання ВДСО здійснено 436 виїздів

Вересень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1350 | Коментарі: 0

Щомісяця у великих та малих населених пунктах реєструється низка квартирних крадіжок, які завдають значних збитків населенню.

Питання охорони житла сьогодні є більш, ніж актуальним. Встановлення охоронної сигналізації в помешканнях громадян стало невід'ємною процедурою в облаштуванні оселі.
Таку можливість на ринку охоронних послуг надає громадянам Державна служба охорони при МВС України.
За словами начальника ВДСО при УМВС України в Кіровоградській області полковника міліції Олександра Спінула, на сьогоднішній день одним із напрямків службової діяльності підрозділів ДСО області є попередження квартирних крадіжок та інших майнових злочинів.
- На початок вересня в містах області під сучасною охороною ДСО вже перебуває близько двох тисяч приміщень з особистим майном громадян, з яких півтори тисячі квартир, а інші об’єкти – це приватні будинки, дачі та гаражі. Впродовж п’яти років не допущено жодної крадіжки з квартир, які знаходяться під охороною, – зазначив керівник підрозділу.
За вісім місяців поточного року групами затримання ВДСО здійснено 436 виїздів на спрацювання охороно-попереджувальної сигналізації та 1374 виїзди на спрацювання ручних систем тривожної сигналізації або, як кажуть, «тривожних кнопок». Безпека громадян та захист їх майна – обов’язок працівників ДСО.
Державна служба охорони в Кіровоградській області складається з міських і районних відділів, відділень охорони, центру технічної охорони, який виконує професійний та якісний монтаж систем сигналізації та охорону об`єктів за допомогою пункту централізованої охорони в м. Кіровограді.
Працівники служби готові повною мірою якісно обслуговувати замовників, адже мають належне технічне оснащення світових стандартів, сучасні пункти централізованої охорони, зв`язок, спеціальні автомобілі, спецзасоби, необхідну зброю. Для отримання більш детальної інформації про роботу відділу можна звернутись за телефоном: (0522) 33-25-09.

За матеріалами ВДСО при УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool