Кіровоград: громадський транспорт будуть контролювати з 5.00 ранку до 24.00 ночі

Травень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1403 | Коментарі: 1

Міський голова Олександр Саінсус доручив своєму заступнику Ігорю Василенку взяти під особливо жорсткий контроль роботу громадського транспорту у Кіровограді з 5.00 ранку до 24.00 ночі.

Таке доручення Олександр Саінсус дав сьогодні під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради за результатами власної інспекції діяльності транспортних підприємств та розгляду скарг від мешканців міста. - Хамське ставлення водіїв до пасажирів не припиняється, - наголосив міський голова. – Лише протягом першої декади травня надійшло 5 скарг на водіїв підприємства “Олікс”, 4 – на “Автолегіон Варванської”, і по одному на працівників АТП- 13527, “Автобаз Кіровоград” та “Паритет – Сервіс”. Олександр Саінсус звернув увагу профільного управління міської ради на неодноразові факти дочасного припинення обслуговування пасажирів кіровоградськими перевізниками та випадки відмови у посадці людей похилого віку, свідком яких був безпосередньо міський голова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool