Кіровоград: громадські активісти завітали в Центр надання адміністративних послуг

Жовтень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

Активісти громадських організацій Кіровоградщини ознайомилися з джіяльністю Центр надання адміністративних послуг, який функціонує у Кіровоградській міській раді.

Екскурсію по ЦНАПу для громадських діячів провів начальник відділу дозвільних процедур, координатор Центру Антон Шевченко. Він розповів про історію створення ЦНАПу, детально зупинився на уже реалізованих проектах і поділився планами на майбутнє. У Центрі створенні доступні і зручні умови для отримання адміністративних послуг мешканцями міста, а діяльність ЦНАПу спрямована на забезпечення прозорості та відкритості розгляду звернень, запровадження сучасних форм надання послуг, - наголосив під час екскурсії Антон Шевченко. - Зручний графік роботи, компактність розміщення служб дозволяє відвідувачам витратити мінімум часу для отримання всіх адмінпослуг. З початку 2014 року послугами Центру скористалось майже 56 тисяч відвідувачів.

Цікавий захід у міській раді був організований ГО «Територія успіху» спільно з Громадянською мережею ОПОРА в рамках святкування Міжнародного дня Права знати та моніторингу роботи органів місцевого самоврядування «Індекс публічності органів місцевого самоврядування»

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool