Кіровоград: грабіжник напав на жінку

Листопад 05, 2013 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

Ним виявився 19-річний раніше судимий житель обласного центру. Зловмисник відібрав у кіровоградки сумку з особистими речами. За скоєне йому загрожує до шести років ув’язнення.

До Кіровоградського міського відділу міліції з повідомленням про пограбування звернулася 65-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що перебувала на зупинці громадського транспорту, як раптом невідомий підбіг до неї, вихопив із рук сумку та втік.
Потерпіла змогла надати прикмети грабіжника. Орієнтування терміново було передано нарядам патрульної служби. Під час відпрацювання території правоохоронці «за гарячими слідами» затримали зловмисника. Ним виявися місцевий житель. Раніше чоловік був засуджений за зберігання наркотичних засобів. У кіровоградця працівники міліції вилучили частину викрадених речей.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool