Кіровоград: грабіж біля магазину

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

До чергової частини Кіровоградського міського відділу надійшло повідомлення від продавця одного із магазинів про те, що біля будівлі торгівельного закладу бешкетує невідомий. На місце події терміново прибув наряд патрульної служби міліції.

За «гарячими слідами» правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні правопорушення. Ним виявився 32-річний кіровоградець.
Попередньо встановлено, що жертвою пограбування став 36-річний житель обласного центру. Зловмисник, будучи напідпитку, вдарив чоловіка в обличчя й відібрав у нього гаманець з банківськими картками та мобільний телефон.
У кишені затриманого правоохоронці виявили викрадене у потерпілого.
До речі, чоловік вже був раніше судимий за крадіжки. Нині йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool