Кіровоград: грабіж біля банкомату

Вересень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

Близько четвертої години дня працівники групи затримання батальйону міліції Управління державної служби охорони по спецлінії «102» отримали повідомлення про викрадення гаманця у дівчини біля одного із відділень банку міста Кіровограда.

Працівники міліції за лічені хвилини прибули на місце події. До міліціонерів звернулася потерпіла та повідомила, що під час зняття готівки з банкомату невідомий із застосуванням фізичної сили вихопив у неї гаманець та втік.

Встановивши обставини правопорушення й отримавши прикмети зловмисника, правоохоронці терміново почали відпрацьовувати територію мікрорайону та незабаром біля житлового будинку помітили схожого за описом чоловіка. Міліціонери затримали молодика. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Наразі по даній події з’ясовуються обставини для винесення відповідного процесуального рішення.

За матеріалами УДСО при УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool